*網站地圖|:::(網頁定位點)|交大首頁|教務處|*
:::|
回首頁| 關於我們| 網路教學| 數位內容錄製| 數位內容設計| 交大出版品| 法規及表格| 最新消息|

*全部消息列表|

* * * *
* *
標題 e3 加課程助教 - 操作說明 // How to add Teaching Assistant in e3 system?
發表日期

2013/9/23

內文

步驟說明:

steps:

1. 登入 e3

login ( e3.nctu.edu.tw )

2. 在「當期課程」中選擇課程

select a course in the “current course” list

3. 點選左方功能列中的「成員列表」

click on “members” (left side of the webpage)

4. 點選成員列表頁面右上方的「加入助教」

click on “Add Assistant” (up-right side of the webpage)

5. 請用學生學號或姓名搜尋資料,請於正確的姓名資料右方打勾

search TA’s info with student ID or name, then check the check box of the correct student

6. 點「確定」這樣就完成嚕!

click “save”...... and ... Done!!

可再次點選左方功能列中的「成員列表」,加入的助教會出現在"教師/助教"名單中唷!

You can confirm the TA’s list by clicking on “member list”.

任何疑問與建議,請隨時與我們聯絡,謝謝!!

For further information, please fell fee to contact with us.

數位內容製作中心 // Digital Content Production Center

廖小姐// Miss Liao #50154

曾先生 #50152